ElektrischeFietsTest.nl > Nieuws > Tour NuVinci maakt Dutch ID wel heel comfortabel

Welke fiets zoek je?

Kies merk
Kies model
Kies bouwjaar

Tour NuVinci maakt Dutch ID wel heel comfortabel

Qwic N7.1_dames_accu
Door Redactie

Nieuw in de collectie van Dutch ID is de Tour NuVinci, die uitgerust is met een traploze en onderhoudsvrije versnellingsnaaf. Deze zorgt ervoor dat zwaarder of lichter trappen heel eenvoudig op het stuur te verstellen is.

Deze speciale Dutch ID Tour is bovendien uitgerust met NuVinci Harmony, waardoor het systeem ook volledig automatisch en elektronisch kan schakelen. Het voordeel hiervan is dat je onder alle omstandigheden de perfecte ondersteuning hebt en het rendement van de accu vergroot wordt. Dat heeft weer een positieve invloed op de actieradius en je rijdt fluitend naar de plaats van bestemming.

Ontspannen rijgevoel

De comfortabele zithouding maakt deze e-bike uitstekend geschikt voor langere fietstochten. De 400Wh accu heeft voldoende capaciteit om zorgeloos van lange tochten te kunnen genieten. Ook omdat de Dutch ID Tour NuVinci wordt aangedreven door de populaire en krachtige Bosch Active, die heel stijlvol in het frame geïntegreerd is en een ontspannen rijgevoel geeft. Deze middenmotor is door middel van de duidelijke Intuvia boordcomputer eenvoudig op het stuur te bedienen. Het ranke sportieve design van de Dutch ID Tour NuVinci maakt dat je op een mooie eigentijdse fiets rijdt, waarmee je graag gezien wil worden.

USB

Zoals alle andere modellen van Dutch ID is deze Tour NuVinci afgemonteerd met hoogwaardige fietsonderdelen zoals antilek banden, onderhoudsarme rollerbrake remmen, sterke roestwerende ketting, weggewerkte bekabeling en krachtige LED verlichting. Met de USB aansluiting op het display is het mogelijk om onderweg telefoon, gps of mp3 speler op te laden.

www.dutch-id.nl


Delen:

Archief