ElektrischeFietsTest.nl > Nieuws > 4 juni Testdag Den Bosch

Welke fiets zoek je?

Kies merk
Kies model
Kies bouwjaar

4 juni Testdag Den Bosch

Foto koppel
Door Redactie

De Elektrische Fiets Testdag, hét e-bike evenement van het jaar waar je alle merken en modellen zelf kunt testen! Kom daarom op zaterdag 4 juni naar de Pettelaarse Schans bij ‘s-Hertogenbosch.

Op de Elektrische Fiets Testdag vindt je een uitgebreid aanbod e-bike merken en worden de laatste trends en ontwikkelingen in de e-bike branche gepresenteerd. Bezoekers kunnen gratis honderden e-bike modellen testen op het aangelegen testparcours. Het jaarlijkse Elektrische Fiets Testdag evenement vindt dit jaar voor de derde keer plaats waar duizenden bezoekers uit Nederland en België op af komen.

Kom proeffietsen

Tijdens de Testdag vindt je een groot testparcours waar je zelf uitgebreid een e-bike kunt testen. Ontdek welke motor je het prettigst vindt, welke accu het best en welke e-bike het meest bij je past. Daarnaast zijn er genoeg experts aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Workshop ‘Aankoopadvies’

Een E-bike aanschaffen is een lastige klus. Het aanbod is groot en de prijzen lopen uiteen. Welke e-bike past het beste bij je wensen, en waar moet je opletten bij aankoop? Om antwoord op deze vragen te geven kun je op zaterdag 4 juni de gratis workshop Aankoopadvies volgen! Ben van Kleef van FietsNED legt de verschillen uit. Er zal worden in gegaan op de verschillende motoren, trapsensoren, accu’s en  de verschillende e-bike modellen.

Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt!   Inschrijven

 Wat kun je verwachten
  • Meer dan 25 elektrische fiets merken
  • Groot testparcours met fietsbrug en hellingsproef
  • Probeer elektrische stadsfietsen, toerfietsen, mountainbikes, bakfietsen en vouwfietsen.
  • Probeer diverse Speed Pedelecs 45km/h
  • Workshop onafhankelijke ‘Aankoopadvies’ door FietsNED
  • De laatste technieken en de niewste e-bike trends
  • Spectaculaire win-acties voor bezoekers
  • Profiteer van diverse evenement aanbiedingen
  • Gratis entree en parkeren


Kom proeffietsen edownload (2)n win een E-bike!

Deelt je mening na het proeffietsen en maak kans op een e-bike of andere geweldige prijzen. Aan het eind van het testparcours kun je een review plaatsen over het geteste e-bike model. Uit alle inzendingen selecteert de jury de winnaars van deze prachtige prijzen!

 

Meer informatie over de Elektrische Fiets Testdag kun je hier vinden: Meer informatie


Delen:

Archief