ElektrischeFietsTest.nl > Nieuws > Gazelle biedt tijdelijk gratis verlengde garantie aan

Welke fiets zoek je?

Kies merk
Kies model
Kies bouwjaar

Gazelle biedt tijdelijk gratis verlengde garantie aan

gazelle-1
Door Redactie

Om de aanschaf van een elektrische fiets nog aantrekkelijker te maken biedt Gazelle tijdelijk een verlengde garantie van twee jaar gratis aan. Gazelle heeft enige tijd geleden een consumentenonderzoek uitgevoerd waaruit onder meer bleek dat een lange garantieduur op het wensenlijstje staat van veel consumenten. Gazelle biedt nu een verlengde garantie op elektrische fietsen met Panasonic- & Impulsesystemen.

De aanbieding loopt van 24 september tot 1 november 2015. Bij de elektrische fietsen van Gazelle die voorzien zijn van een voorwielmotorsysteem van Panasonic of van het Impulse middenmotorsysteem biedt Gazelle de mogelijkheid om de standaard garantie van 2 jaar gratis te verlengen. Niet alleen twee jaar extra garantie op de motor en de accu, maar op alle elektrische onderdelen.

Overdraagbaar bij verkoop
De verlengde garantie moet op de dag van aankoop worden afgesloten bij de Gazelle-dealer. De verlengde garantie is overdraagbaar bij verkoop van de betreffende e-bike. De verlengde garantie heeft betrekking op materiaal- en/of constructiefouten betreffende de accu, motor, display, oplader, sensoren, controller en e-bike gerelateerde bekabeling.

Vertrouwen in nieuwe generatie
Ferdi Ertekin van Koninklijke Gazelle: “De duurzaamheid van een Gazelle betaalt zich terug in lage onderhoudskosten en een hoge inruilwaarde. Wij hebben een enorm vertrouwen in deze nieuwe generatie elektrische fietsen en bieden daarom consumenten graag de mogelijkheid.”
.

02-MissGraceHFpremiumwhite_fpsvs-272x192
Foto: Bij de elektrische fietsen van Gazelle die voorzien
zijn van een voorwielmotorsysteem van Panasonic of van het
Impulse middenmotorsysteem biedt Gazelle de mogelijkheid om
de standaard garantie van 2 jaar gratis te verlengen.

Bron:Tweewieler


Delen:

Archief