ElektrischeFietsTest.nl > Nieuws > Elektrische Fiets Testdag 9 mei in Den Bosch

Welke fiets zoek je?

Kies merk
Kies model
Kies bouwjaar

Elektrische Fiets Testdag 9 mei in Den Bosch

Schermafbeelding 2015-05-07 om 20.39.24
Door Redactie

De tweede editie van de Elektrische Fiets Testdag in ‘s-Hertogenbosch wordt gehouden op zaterdag 9 mei. Ruim 25 e-bike merken bieden bezoekers de mogelijkheid aankoopadvies in te winnen bij de merkexperts en zelf de nieuwste elektrische fietsen uit te proberen op een speciaal ingericht testparcours. De toegang is gratis.

Frank Balfoort, initiatiefnemer van de ElektrischeFiets-Testdag: “Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van de elektrische fiets. Het aanbod van elektrische fietsen en de techniek ontwikkelt echter net zo hard, wat het maken van de juiste aankoopkeuze voor veel consumenten lastig maakt. Wij willen hen helpen bij het maken van de juiste aankoopbeslissing. Daarom kunnen bezoekers tijdens het event een workshop ‘Aankoopadvies’ volgen, voor praktische tips waarop ze moeten letten bij aanschaf van een e-bike. Met de opgedane kennis kunnen bezoekers de aanwezige fietsenmerken de juiste vragen stellen, alle elektrische fietsen en de verschillende technieken testen om zo een weloverwogen aankoopbeslissing te maken”.

Locatie aan de A2 
De Elektrische Fiets Testdag vind plaats op een sfeervolle outdoor locatie “de Pettelaarse Schans” in ’s-Hertogenbosch, direct gelegen aan de A2. Het speciaal voor dit event aangelegde testparcours van ruim 1,5 km bevat een hellingproef waardoor de consument onder alle omstandigheden de verschillende elektrische fietsen kan uitproberen.

Gratis toegang en parkeren 
Het parkeren is gratis bij het provinciehuis, dat op loopafstand van de eventlocatie ligt. Wie liever niet wil lopen, kan de pendelbus nemen die de gehele dag op en neer rijdt naar de Pettelaarse Schans. Meer informatie over het evenement is te vinden opwww.elektrischefiets-testdag.nl.


Delen:

Archief